geslaagde Mudrun door Twinkle groep

Zaterdag 15 augustus jl was het zover… voor de tweede keer een Mudrun in Lelystad in het Belevenissenbos. Dit jaar voor het eerst een groep van 26 kinderen en 6 begeleiders die als Twinkle groep meededen.
Alle deelnemers kregen een shirt van Twinkle met achterop hun naam, zodat zij herkenbaar waren voor de twee fotografen die tijdens het parcours leuke foto’s van hen maakten. Een parcours van 3 km over hekjes klimmen, onder boomstammen door, zwemmend door het water en op je buik door de modder. Wat werden ze vies !!
Helaas kregen ze een flinke regenbui erbij, dat nat worden was niet zo erg, maar vooral de jongste deelnemers raakten onderkoeld en moesten helaas halverwege het parcours stoppen. Bibberend en met warmte deken om werden zij door de EHBO bij ons verzamelpunt afgeleverd.
Na ruim een uur en drie kwartier finishten de stoere en dappere deelnemers. Wat vonden de kinderen het een leuke maar vermoeiende ervaring. Allemaal lekker nog wat drinken en te eten en snel naar huis voor een frisse douche.
Als verrassing valt er binnenkort bij de Twinkle deelnemers nog een DVD met foto’s van de Mudrun op de deurmat 🙂

DSC_5769-25

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *