Kinderen en Emoties

Kinderen en Emoties

Kindercoach Esther Donga zal voor ons 4 praktische en inspirerende Workshops Kinderen & Emoties verzorgen.

Emoties horen bij ons als mens. Zij zorgen dat wij gebeurtenissen kunnen verwerken, zetten ons letterlijk in beweging. Als kind leren om emoties voor je te laten werken in plaats van tegen je, zo groei je op tot een evenwichtige volwassene.

Wij starten met een interactieve en inspirerende workshop met eye-openers en concrete handvatten. Tijdens deze workshop komt aan bod:
* welke emoties zijn er
* waarom zijn emoties belangrijk
* wat hebben kinderen te leren
* hoe kunnen wij als ouder/opvoeder daarbij helpen

Vervolgens zal een drie-luik worden aangeboden. Drie verschillende workshop waarin de specifieke emoties worden behandeld:
* boos
* bedroefd
* blij

Hier wordt dieper ingegaan op de lastigste basisemoties, alledaagse emoties die regelmatig voor vervelend of ongewenst gedrag zorgen en voor machteloosheid in het opvoeden.
De workshop geeft heldere informatie over emoties bij kinderen. Je krijgt praktische en concrete handvatten die je direct kunt inzetten. Er is genoeg ruimte voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen.

De workshops zijn luchtig van opzet met een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor! Ga geïnspireerd en gemotiveerd weer naar huis (of aan het werk).