Even voorstellen: Onze gastouders

Enkele van onze gastouders

Poppie

Poppie is ruim 8 jaar geregistreerd als gastouder. Zij vangt al jaren met plezier meerdere kinderen op in haar huis.
De dochter en zoon van Poppie wonen niet meer thuis en inmiddels is Poppie oma van een kleinzoon.

Poppie woont in de Wold. Het liefst vangt zij kinderen op tot 4 jaar. Het uurtarief van haar is inclusief eten en drinken, fruit en tussendoortjes.
Er wonen geen huisdieren bij Poppie.

Voor het huis is een grasveldje en in de omgeving zijn verschillende speeltuinen. Poppie vindt het leuk om de kinderen hun eigen spel te laten spelen, ze te laten knutselen of kleuren wanneer zij dit willen en boekjes te lezen of voor te lezen.

Heeft u nog vragen of wilt u langskomen voor een kennismakingsgesprek. Neemt u gerust contact op.

Christine

Beste ouders/ verzorgers,

Ik ben Christine Hupsel, geboren op 17-10-1993. Afgestudeerd onderwijsassistent en gediplomeerd gastouder.
Ik heb 2 zoontjes. 1 is geboren in 2017 en de ander in 2020.

Flexibele opvang is in overleg mogelijk, net zoals vaste dagen. Woonplaats: Lelystad.

Ik heb alle papieren in huis waaronder EHBO. Ook sta ik in het landelijk register waardoor u als vraagouder recht kunt hebben op kinderopvangtoeslag.

Ik ben op 14 augustus 2015 begonnen als gastouder. In 2018 één jaar gestopt 2019 weer begonnen met werken als gastouder. Het werken als gastouder doe ik met plezier. Op mijn Facebook pagina laat ik vaak wekelijks aan de hand van foto’s zien wat wij gedaan/gemaakt hebben.

Mijn openingstijden: 7:30 -17:30 uur. Van maandag tot en met vrijdag.

Gastouderopvang C.V.Hupsel is een opvang voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Het is een kleinschalig opvang. Voor een betaalbare prijs € 6,27. Uurtarief is exclusief eten, luiers en billendoekjes. Ik volg de NIBUD richtlijn, daarin staat wat de kosten zijn van ontbijt, lunch, tussendoortje en avondmaaltijd. Auto per kilometer € 0,19.

Wie weet tot snel! Neemt u gerust contact op.

Groetjes,
Christine

Edith

Edith

Ik kies bewust voor het gastouderschap vanwege het kleinschalige karakter, omdat ik door al mijn ervaring een eigen visie heb ontwikkeld op hoe ik met kinderen om wil gaan, namelijk: Positief opvoeden. Het geven van complimenten, benoemen welk gedrag je liever ziet in plaats van alleen het niet gewenste gedrag af te keuren.
Dat gecombineerd met een vleugje humor en afleiden zorgt voor een prettige sfeer. Ook “spelend leren” vind ik belangrijk.

Dus ik bied veel activiteiten aan waarbij ik:
 Ontwikkelingsmateriaal gebruik
 Veel zing en muziek aanbied
 Bewegingsspelletjes en kringspelletjes doe
 Knutsel met de kinderen
 Werk met sensomotorisch materiaal (zand, klei, vingerverf, brooddeeg, scheerschuim etc.).

Voor de allerkleinsten vind ik het belangrijk dat ze in alle rust kunnen groeien in een liefdevolle, veilige en gestructureerde omgeving, die aansluit bij het ritme van thuis. Een baby krijgt bij mij altijd de fles op schoot. Ook de allerkleinsten worden uitgedaagd in hun ontwikkeling, in plaats van alleen in een box of wipstoel te liggen.

Dat doe ik door:
 De baby te betrekken bij (het klaar maken van) de maaltijden.
 Ze zelf te laten eten zodra dat kan, zodat ze hun oog-mond coördinatie kunnen oefenen.
 Met ze te kletsen en te benoemen wat ik doe.
 “Op schootspelletjes” te doen.
 Te knuffelen met de baby en samen te zingen.
 De zintuigen uit te dagen door verschillende speelmaterialen aan te bieden.
 Werken met gebaren waardoor kinderen eerder kunnen aangeven wat er speelt

Daarnaast is elk kind en zijn/haar ouders uniek en dat vergt invoelend vermogen van mij als medeopvoeder. Dat maakt het werken met kinderen zo leuk en interessant.

Ik bied een liefdevolle, duidelijke en stimulerende omgeving aan kinderen, waarin zij zichzelf kunnen zijn én waarbij u een goed gevoel heeft als u andere bezigheden heeft. Ik vind het daarom erg belangrijk om samen met u te kijken hoe we de verzorging en opvoeding zo goed mogelijk op elkaar kunnen afstemmen.

Wil je meer weten over Edith’s speelhoek neem dan gerust contact op en kom eens een kijkje nemen.

Diana

Diana

Hallo allemaal,

Mijn naam is Diana en ik ben 36 jaar. Ik woon met mijn partner en onze tweeling van 2 jaar oud in de mooie omgeving van stadseiland in Lelystad.
Voordat ik als gastouder ging werken heb ik 6 jaar mogen werken in de kinderopvang en ervaring opgedaan met het opvangen van kinderen in alle leeftijd fases.
Uw kindje staat bij mij centraal en wordt opgevangen in een huiselijke en sfeervolle omgeving. Ik vind het belangrijk dat uw kind zich prettig en veilig voelt bij ons.

We hebben een zeer ruime woonkamer waar het heerlijk spelen is met al het speelgoed dat ik heb. Kijkend naar de leeftijd van uw kindje pas ik het speelgoed aanbod aan. Zo is er altijd uitdaging. Regelmatig zullen we ook aan tafel plaatsnemen om te knutselen.
Onze achter tuin is groot en biedt veel speel plezier. Hier kunnen de kinderen bijvoorbeeld fietsen en in de zandbak spelen. In de zomer zorg ik voor voldoende schaduw en lekker spelen met water! Altijd leuk.

Ik werk met thema’s, en daarbij komen allerlei activiteiten aan bod die de ontwikkeling van uw kindje ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan liedjes zingen en boekjes lezen.
De dag is ingedeeld en in herkenbare momenten voor uw kindje. Denk aan eten, slapen, spelen.
Met veel plezier nodigen wij uw uit om eens een kijkje te komen nemen.

Neemt u gerust contact op.

Inspectierapport gastouder Diana

Renske

Renske

Mijn naam is Renske Haaksman, 33 jaar.

Ik woon samen met mijn partner, Anthony en 3 zoontjes, Liam, Sef en Bink.
Wij wonen in Den Haag Ypenburg, in de wijk; Morgenweide. Dit is een groene buurt met veel speeltuinen en recreatie mogelijkheden.
Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de kinderopvang, voornamelijk met kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar.

Ik ben in 2014 mijn eigen gastouderopvang gestart omdat ik in de veronderstelling ben dat kleinschalige opvang beter is voor ieder kind. Bij mij in de gastouderopvang staat uw kind centraal en is er alle tijd en aandacht voor zowel de kinderen als hun ouders. Ik ben erg flexibel en in overleg is er veel mogelijk.

Tot snel bij Hip!

  • plekjes vrij
  • flexibele opvang in overleg
  • flexibele tijden in overleg

Inspectie rapport gastouder Renske.

Maja

Maja

Beste ouders,

Mijn naam is Maja, ik ben getrouwd en heb drie prachtige kinderen.

Sinds 1998 ben ik werkzaam geweest binnen twee grote kinderopvangorganisaties als pedagogisch medewerker.
Ik heb ruime ervaring met het werken binnen de kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en de buitenschoolse opvang. Door veranderingen binnen de kinderopvang heb ik in juli 2017 besloten om aan de slag te gaan als gastouder.

Het werk binnen de kinderopvang heb ik altijd met veel liefde en toewijding gedaan.
Ik wilde mijn passie om met kinderen te werken niet opgeven en sinds augustus 2017 ben ik geregistreerd in het Landelijk Register en gestart als gastouder.

De gastouderopvang is kleinschalig, waardoor er volop aandacht is voor de verzorging en ontwikkeling van de kinderen. Ik richt mij voornamelijk op kinderen van 0 tot 4 jaar, maar ik heb ook 1 plekje vrij voor de buitenschoolse opvang.
Ik vind het belangrijk dat de kinderen veilig en geborgen zijn en zich gerespecteerd voelen. Ik houd een vaste dagstructuur/dagindeling aan.

Natuurlijk doen we ook leuke activiteiten, we gaan lekker naar buiten, zingen liedjes, maken muziek, lezen boekjes, spelen spelletjes en knutselen mooie werkjes. We besteden veel aandacht aan vieringen, zoals verjaardagen, Moederdag en Vaderdag, Sinterklaas en Kerst.
En er is volop speelgoed, knutsel en ontwikkelingsmateriaal aanwezig.

Ik werk met maand thema’s en een vaste weekplanning waar telkens weer andere leuke activiteiten aan bod komen.
Ook bied ik een stimulerings- en ontwikkelings- programma aan. Het programma richt zich op het stimuleren van de brede ontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar binnen de kinderopvang.
In het programma wordt aandacht besteed aan doelen op het gebied van cognitieve, sociaal emotionele, motorische- en zintuiglijke ontwikkeling.

Mocht uw interesse hebben en kennis met mij willen maken, dan kunt u reageren via deze website.Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen.

Hartengroetjes, Maja

 

 

 

Nancy

Nancy

Hallo lieve ouders,

Ik ben Nancy Wesenhagen en 35 jaar oud. Ik ben een gelukkige alleenstaande moeder met twee zonen van 7 en 10 jaar oud.

Per direct heb ik tijd en plaats van maandag tot en met vrijdag van 06:30 tot 19:00 uur. Uiteraard zijn andere tijden of overnachten ook mogelijk in overleg.

Ik vind het heerlijk om samen met de kinderen te knutselen, ze voor te lezen, zingen, spelen en hun te helpen bij sociale en lichamelijk te ontwikkelen.

Wij hebben een ééngezinswoning met een achtertuin. Op loopafstand zijn er verschillende speeltuinen in de buurt, waaronder Schateiland de grootste is.

Ik ben in het bezit van een HBO diploma maatschappelijk werk en dienstverlening, EHBO, goedgekeurd door de GGD en geregistreerd in het landelijk register (LRKP)

Mijn uurtarief is 5,20 euro per uur. Voor meer informatie of vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen.

 

Jenorie

Jenorie

Little Sprouts Lelystad heeft plekjes vrij op maandag en dinsdag, voor kleine kinderen op zoek naar een fijne plek om te spelen als papa en mama werken zijn!
Ik doe dit gastouderwerk alweer bijna een jaar met plezier en wil nog lang niet stoppen. De kinderen vinden het altijd gezellig om te komen en dat vind ik het belangrijkste.

We gaan vaak erop uit, naar de speeltuin of eendjes voeren. Thuis maken we een knutsel, doen we een dansje of kijken we rustig een filmpje. En de kinderen kunnen vrij spelen op onze speelzolder! Jeej, vinden ze leuk!

Ik heb een Pabo achtergrond. Hierdoor weet ik in te spelen op het niveau en bij de interesses van de kinderen, ook van de allerkleinsten. Kom gerust een kijkje nemen! www.littlesproutslelystad.nl

Of neem contact op met Twinkle voor meer informatie.

Gastouder Jenorie
Little Sprouts Lelystad Gastouderopvang

 

 

Fotoimpressie

 

Nadieh

Nadieh

Beste ouders en kinderen,
Zoekt u een gezellige opvangplek bij een gastouder thuis, wij hebben PER DIRECT plaats vrij.
Mijn naam is Nadieh en ik ben gastouder sinds 2008.
Ik ben getrouwd en samenwonend met mijn man en onze 3 kindjes van 9, 7 en 4 jaar.
We wonen in de landerijen op de Overcinge 74.
Momenteel heb ik 4 oppaskindjes in de leeftijd van 1 t/m 4 jaar, vaste tijden en flexibel.
Met elkaar maken we er elke dag iets gezelligs van. Er is voldoende speelgoed, knutselmateriaal, spelletjes, puzzels en we hebben een grote tuin met fietsjes, stepjes loopautos en er zijn meerdere speeltuintjes in de buurt.
Ik hanteer een vaste dagindeling waarbij we op vaste tijdstippen eten, spelen en slapen. Uiteraard kan daarvan worden afgeweken als een kind thuis anders gewend is.
Openingstijden:
Ik bied 24 uurs opvang van maandag tot en met zondag.
Alle dagen en tijden zijn bespreekbaar.
Kosten:
Mijn uurtarief €4,75 bij een standaard contract.
Dit bedrag is zonder luiers, billendoekjes.
Maar inclusief eten, drinken, fruit en verantwoorde tussendoortjes.
En exclusief bemiddelingskosten die u aan het gastouderbureau betaalt.
Kom gerust eens langs om kennis te maken en/of de sfeer te proeven.
Huisdieren:
Chihuahua 2
Wij zijn niet rokers.
Ehbo is weer netjes verlengd.
Veel liefs van Nadieh
Petra “Dol fijn”

Petra “Dol fijn”

Hallo,

Mijn naam is Petra Bergamo, ben 34 jaar en een alleenstaande moeder van een zoontje van 5 jaar. Op dit moment heb ik nog een paar plekjes vrij. Heb ook opvang voor in het weekend en avond/nacht.

Uw kind zal in een warme liefdevolle huiselijke sfeer opgevangen worden.

Ik vind het belangrijk dat een kind kind kan zijn maar bovenal zichzelf kan zijn.

Uw kind kan lekker spelen, knutselen, lezen, bewegen en nieuwe dingen leren, zijn/haar fantasie gebruiken en lekker creatief zijn.

Doordat ik de veiligheid, hygiëne en gezondheid rondom uw kind in de gaten hou, kan uw kind zorgeloos plezier hebben, en zich spelenderwijs ontwikkelen, en zelfstandig worden.

Wilt u meer informatie of een keertje komen kijken, neem dan contact op met Twinkle op.

 

Esther

Esther

Beste ouders,

Ik ben Esther erkend en geregistreerd Gastouder, in het bezit van een geldig MBO Diploma tot
gastouder, ik heb een EHBO certificaat en een geldig VOG en ik sta geregistreerd bij het LRKP.

Ik heb plekjes vrij bij mij in de Gastouderopvang van maandag t/m vrijdag van 7 uur tot 18 uur voor
kinderen van 0 tot 4 jaar in de Kamp in Lelystad. Ik ben een flexibele gastouder en er kan
eventueel over de uren overlegd worden.
Mijn huis is kindvriendelijk gemaakt en goed gekeurd door de GGD.

Wat bij mij als gastouder voorop staat is dat de kinderen zich veilig en vrij voelen, zichzelf kunnen
zijn en dat er voldoende persoonlijke aandacht is voor de kinderen.
Op de opvang is aanwezig:
∙ 2 Ledikantjes voorzien van matrasje en dekentje. (camping bedje is ook aanwezig maar wordt alleen
gebruikt als het noodzakelijk is.)
∙ Commode met aankleedkussen
∙ Kinderwandelwagen met wagenbak en als zit wagen te gebruiken + dekentje
∙ Duo kinderwagen met baby-­nestje en dekentje
. Kinderstoel
∙ Baby­Box met boxkleed voor de kleinsten
. Tafeltje met twee stoeltjes om te tekenen of te knutselen
∙ Buiten speel mogelijkheden: Glijbaan voor groot en klein kind, speelhuisje, driewieler en stepje

Kortom genoeg mogelijkheden om uw kindje te vermaken en veel plezier te laten hebben en eventueel
hun rust momentje te geven. Ook zijn er nog voorleesboekjes aanwezig en zal er voorgelezen worden aan
het einde van de dag voordat de kindjes weer worden opgehaald door mama of papa.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of kom vrijblijvend eens kijken!

 

Sevanya

Sevanya

Gastouderopvang Sevanya

Opvang van uw kind in een thuissituatie waarin aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zal zijn. U kunt invloed op de opvangsituatie uitoefenen.
Een betrouwbaar, flexibel en voordelig alternatief voor reguliere kinderopvang.

Bij mij is uw kind in vertrouwde handen !

 

Patricia

Patricia

Hierbij wil ik mijzelf graag aan jullie voorstellen.

Ik ben Patricia ben 40 jaar , getrouwd en trotse mama van een zoon van 8 en een dochter van 1. Mijn vrije tijd vul ik graag met het maken van kaarten, taarten en cupcakes.

Nadat ik de afgelopen 20 jaar heb gewerkt op een kinderdagverblijf ben ik sinds dit jaar aan het werk als gastouder. Uiteraard zijn de nodige papieren in huis om uw kindje[s] te kunnen en mogen opvangen. Denk hierbij aan de juiste diploma’s, ehbo diploma, vog verklaring en een lrkp.
De dagen dat ik kindjes wil opvangen is in de eerste instantie van maandag t/m vrijdag tussen 6:30 en 19:00 waarbij de mogelijkheid wordt geboden om een warme maaltijd mee te eten. Ook wordt uw kind fruit, een lunch en verantwoorde tussendoortjes aangeboden.

Wat ik heel belangrijk vind in de opvang van uw kind is een omgeving creëren waarbij niets de persoonlijke ontwikkeling in de weg zal staan. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier en tempo.
Ik wil tijdens de opvang een duidelijk dagschema volgen, zodat het voor de kindjes duidelijk is wanneer er wat gaat gebeuren. Uiteraard kunnen wij hier van af wijken als er bijvoorbeeld iets bijzonders te vieren valt, denk hierbij aan een verjaardag, sinterklaas, kerst enz.
Wanneer het weer het toelaat gaan we elke dag even lekker naar buiten en uiteraard wordt er tussendoor ook geknutseld waarbij er zeker gedacht wordt aan vaderdag/moederdag en de verschillende feestdagen.

 

Edenique – Gastouderopvang WonderMol

Edenique – Gastouderopvang WonderMol

Mijn naam is Edenique,
Ik ben getrouwd en samen met mijn man hebben we 4 prachtige kinderen.
Wij zijn woonachtig in het Karveel (Lelystad).

Ik ben bij elkaar opgeteld al 11 jaar werkzaam als Sociaal Pedagogisch medewerker, in de kinderopvang en gastouderopvang.
Jaarlijks volg ik cursussen zoals EHBO en voor mijn persoonlijke groei en kennis, en ben ik een gediplomeerde Sociaal Pedagogisch medewerker en Helpende zorg.

Met kinderen werken is mijn pasie en dat doe ik met veel liefde, creativiteit, begrip en spontaniteit.
We zijn bij mooi weer lekker buiten en in de speeltuin te vinden. Binnen maken we knutsels, lezen we een boekjes en of kijken we samen een filmpje.
Dat de kinderen zich bij mij ook thuis voelen vind ik belangrijk en daarom doe ik mijn best voldoende rust, geborgenheid en variatie in onze dagritmes te bieden.

Mijn werkdagen zijn van maandag tot donderdag, van 07:00 tot 18:30 uur.
En op vrijdag van 07:00 tot 17:00.
De kindjes die ik opvang biedt zijn in de leeftijden van 0 tot 4 jaar. Geen Bso!

Flexibele tijden binnen de openingstijden zijn bij goed overleg mogelijk.
Heb ik uw interesse gewekt? Maak dan een vrijblijvende afspraak en
kom een kijkje nemen, mail naar info@gobtwinkle.nl
Alvast bedankt!

 

Contact met een gastouder?

In contact komen met een van onze gastouders? Neem contact op met Twinkle!
Neem contact op