Even voorstellen: Onze gastouders

Enkele van onze gastouders

Esther

Esther

Lelystad – Kamp

Ik ben Esther erkend en geregistreerd Gastouder, in het bezit van een geldig MBO Diploma tot gastouder, ik heb een EHBO certificaat en een geldig VOG en ik sta geregistreerd bij het LRKP. Ik heb plekjes vrij bij mij in de Gastouderopvang…

Lees meer over Esther.

Patricia

Patricia

Lelystad – Gondel

Ik ben Patricia ben 45 jaar , getrouwd en trotse mama van een zoon van 13 en een dochter van 6. Mijn vrije tijd vul ik graag met het maken van kaarten, taarten en cupcakes. Nadat ik de afgelopen 20 jaar heb gewerkt op een kinderdagverblijf ben ik sinds een aantal jaar aan het werk als gastouder.

Lees meer over Patricia.

Petra

Petra

Lelystad – Jol

Hallo,
Mijn naam is Petra Bergamo, ben 42 jaar en een alleenstaande moeder van een zoon van 13 jaar. Op dit moment heb ik nog een paar plekjes vrij. Opvang voor de avond/nacht is bespreekbaar.

Lees meer over Petra.

Jenorie

Jenorie

Lelystad – Duinbeek

Little Sprouts Lelystad heeft plekjes vrij op maandag en dinsdag, voor kleine kinderen op zoek naar een fijne plek om te spelen als papa en mama werken zijn!

Lees meer over Jenorie.

NANCY

NANCY

Lelystad – Rhonestraat

Hallo lieve ouders, Ik ben Nancy Wesenhagen en 40 jaar oud. Ik ben een gelukkige alleenstaande moeder met twee zonen van 11 en 14 jaar oud.
Per direct heb ik tijd en plaats…

Lees meer over Nancy.

RENSKE

RENSKE

Den Haag – Meerkoetstraat

Mijn naam is Renske Haaksman, 33 jaar. Ik woon samen met mijn partner, Anthony en 3 zoontjes, Liam, Sef en Bink. Wij wonen in Den Haag Ypenburg, in de wijk; Morgenweide. Dit is een groene buurt met veel speeltuinen…

Lees meer over Renske.

DIANA

DIANA

Lelystad – Stadseiland

Hallo allemaal,

Mijn naam is Diana en ik ben 36 jaar. Ik woon met mijn partner en onze tweeling van 5 jaar oud in de mooie omgeving van Stadseiland in Lelystad.
Voordat ik als gastouder ging werken…

Lees meer over Diana.

Leonie

Leonie

Den Haag – Sandersdijk

Hallo papa’s en mama’s,
Ik ben Leonie Meiboom, mama van Kyra en Finn, getrouwd met mijn held en het vaste gezicht van Purkie Gastouderopvang in Den Haag…

Lees meer over Leonie.

Edith

Edith

Lelystad – Marquette

In mei 2018 ben ik gestart met mijn eigen geregistreerde gastouderopvang “Edith’s speelhoek” en wat is dat een goede keuze geweest! Ik en mijn gezin genieten van de gastkinderen.

Lees meer over Edith…

Poppie

Poppie

Lelystad – Wold

Poppie is ruim 10 jaar geregistreerd als gastouder. Zij vangt al jaren met plezier meerdere kinderen op in haar huis.
De dochter en zoon van Poppie zijn volwassen en wonen niet meer thuis, inmiddels is…

Lees meer over Poppie.

Edenique

Edenique

Lelystad – Karveel

Mijn naam is Edenique,

Ik ben getrouwd en samen met mijn man hebben we 4 prachtige kinderen. Wij zijn woonachtig in het Karveel (Lelystad). Ik ben bij elkaar opgeteld al meer dan 12 jaar werkzaam…

Lees meer over Edenique.

Contact met een gastouder?

In contact komen met een van onze gastouders? Neem contact op met Twinkle!
Neem contact op