Inspectie rapporten gastouders

Elke, in het Landelijk Register Gastouderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP), geregistreerde gastouder wordt bij de start van de opvang, bezocht door een GGD medewerker. Tijdens dit bezoek wordt op veiligheid en gezondheid (risico’s) geïnspecteerd en zal de gastouder aan de norm moeten voldoen alvorens zij wordt opgenomen in het LRKP.
Daarnaast zal een gastouder in de loop der tijd een inspectie bezoek van de GGD kunnen verwachten. Of krijgt een gastouder naar aanleiding van melding/klacht een extra inspectie bezoek.

Rapport

Elk inspectie bezoek door de GGD wordt vastgelegd in een rapport. Deze rapporten zijn openbaar en inzichtelijk. Hier vindt u het overzicht van gastouders waar Twinkle mee samen werkt. U ziet een einddatum als Twinkle en deze gastouder geen samenwerking op dit moment hebben.
Indien u op de naam van de gastouder klikt, komt u in een scherm met haar gegevens. Rechts in beeld ziet u dan de inspectierapporten.

Heeft u vragen over deze inspectie rapporten of wilt u een uitleg over de inhoud? Neem dan contact op met Twinkle.

Wilt u de jaarlijkse inspectierapporten van Gastouderbureau Twinkle bekijken? Klikt u dan hier, rechts treft u alle beschikbare rapporten.