Wie ben ik?

Wie zit er achter Gastouderbureau Twinkle?Wie of wat is gastouderbureau Twinkle?

Mijn naam is Diana Heijselaar en ik woon samen met mijn dochter Amy in Lelystad.

In de tijd dat ik zwanger was van haar ben ik op zoek gegaan naar een vorm van opvang waarbij ik mij prettig voelde en mijn dochter het goed zou hebben. De kleinschaligheid en huiselijke vorm van een gastouder sprak mij enorm aan. Zeker nadat ik merkte dat de flexibiliteit bij een gastouder een stuk groter was dan bij een kinderopvangcentrum of peuterspeelzaal, was de keuze voor mij snel gemaakt. Juist die flexibiliteit had ik gezien mijn toenmalige werkzaamheden hard nodig.

Halverwege 2010 ben ik onverwachts, maar met veel enthousiasme, in het gastouderbureauschap gerold. Met hulp van de gastouder waarbij mijn dochter ruim vier jaar werd opgevangen, kwam mijn eigen gastouderbureau tot stand.

Twinkle

Het verzinnen van een naam was nog best lastig. Na diverse namen de revue te hebben laten passeren koos ik “little stars”. Want zeg nu zelf, onze kinderen zijn toch onze liefste kleine sterren. Helaas was deze naam al dusdanig vaak in gebruik voor diverse bedrijven in Nederland waardoor ik verder ging denken. Het liedje “twinkle twinkle little stars” kwam in mij op en zo werd de naam van mijn gastouderbureau geboren: Twinkle.

Twinkle is een landelijk geregistreerd bureau en werkt samen met geregistreerde gastouders. De bemiddeling voor u en het contact met u vindt plaats op een professionele manier. Daarnaast vind ik het belangrijk dat naast professionaliteit er ook openheid, respect en vriendelijkheid is. Laat ik het “de klik” noemen die we allemaal toch graag willen hebben, zeker met de mensen waaraan u de zorg voor uw kind(eren) toe vertrouwt