Patricia

Wijk: Lelystad, Gondel

Beschikbaarheid:
  • maandag tot en met vrijdag
  • 06:30 uur tot en met 19:00 uur
  • overige tijden in overleg
  • per direct een plekje beschikbaar
LRK rapport gastouder Patricia.
Omschrijving
Patricia

Hierbij wil ik mijzelf graag aan jullie voorstellen.

Ik ben Patricia ben 40 jaar , getrouwd en trotse mama van een zoon van 8 en een dochter van 1. Mijn vrije tijd vul ik graag met het maken van kaarten, taarten en cupcakes.

Nadat ik de afgelopen 20 jaar heb gewerkt op een kinderdagverblijf ben ik sinds dit jaar aan het werk als gastouder. Uiteraard zijn de nodige papieren in huis om uw kindje[s] te kunnen en mogen opvangen. Denk hierbij aan de juiste diploma’s, ehbo diploma, vog verklaring en een lrkp.
De dagen dat ik kindjes wil opvangen is in de eerste instantie van maandag t/m vrijdag tussen 6:30 en 19:00 waarbij de mogelijkheid wordt geboden om een warme maaltijd mee te eten. Ook wordt uw kind fruit, een lunch en verantwoorde tussendoortjes aangeboden.

Wat ik heel belangrijk vind in de opvang van uw kind is een omgeving creëren waarbij niets de persoonlijke ontwikkeling in de weg zal staan. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier en tempo.
Ik wil tijdens de opvang een duidelijk dagschema volgen, zodat het voor de kindjes duidelijk is wanneer er wat gaat gebeuren. Uiteraard kunnen wij hier van af wijken als er bijvoorbeeld iets bijzonders te vieren valt, denk hierbij aan een verjaardag, sinterklaas, kerst enz.
Wanneer het weer het toelaat gaan we elke dag even lekker naar buiten en uiteraard wordt er tussendoor ook geknutseld waarbij er zeker gedacht wordt aan vaderdag/moederdag en de verschillende feestdagen.

 

Inspectierapport GGD van Gastouder Patricia

Contact opnemen met deze gastouder?