Sandra – thuiscréche dalarna

Wijk: Heerhugowaard, Goudenregenlaan

Beschikbaarheid:
Omschrijving
Sandra – thuiscréche dalarna

Ik ben Sandra, geboren 12-12-1977. Ik ben getrouwd met Erik en samen hebben we een dochtertje genaamd Daphne. Ik heb altijd de kinderopvang in willen gaan maar soms lopen dingen anders dan je ze wilt of gepland hebt.
Doordat Daphne geboren werd, wakkerde het vuurtje bij mij weer aan en dat maakte dat ik mijn benodigde papieren ben gaan halen. Ik ben begonnen in Tilburg maar sinds februari ben ik gevestigd in Heerhugowaard.

De drie R-en (Rust, Reinheid, Regelmaat) staan bij mij hoog in het vaandel. Er is een aparte ruimte waar de kinderen kunnen rusten/slapen, er zijn aparte bedjes aanwezig. Voor de kinderen die niet meer overdag slapen is tijd, ruimte om een rust momentje in te bouwen.

Seizoenen, verjaardagen en speciale feestdagen is een mooie gelegenheid om te knutselen of daar de activiteiten op af te stemmen. Ik vind het leuk om me daarmee bezig te houden, zo leren kinderen (en ik) eventueel ook feestdagen van andere culturen kennen. Ik hou van voorlezen en muziek luisteren, zingen of dansen. Gezelligheid dus!

Ook hebben we huisdieren. Ze zijn al helemaal gewend aan de kinderen. De katten komen af en toe eens gluren. De hond zit met halen en brengen achter een poortje en zal nooit met de kinderen alleen zijn. Maar ook zij vindt de kinderen zo gezellig.

Dus als u uw kind wilt laten opvangen in huiselijke sfeer en u zoekt een lieve, goedlachse, verantwoordelijke gastouder die met plezier uw kindje opvangt. Neem dan contact op met het gastouderbureau en dan hoop ik u snel te mogen begroeten.
Sandra Leytens

 

Inspectierapport GGD van Thuiscreche Dalarna

Contact opnemen met deze gastouder?