Gea

Wijk: Lelystad, de Gelderse Hoek

Beschikbaarheid:
Omschrijving

Hallo lieve vaders en moeders,

Ik zal me even voorstellen: Ik ben Gea Swagerman ik ben 41 jaar oud en ik heb 3 geweldige zonen. Al een aantal jaren werk ik met veel plezier met kinderen, op de peuterspeelzaal, kinderdagverblijf maar ook op de buitenschoolse opvang.

En nu werk ik dus ook al een paar jaar als gastouder, het voordeel hiervan vind ik dat je in je eigen huis werkt, dat je dus op andermans kinderen past maar er ook voor je eigen kinderen bent. Ik heb al de papieren die nodig zijn voor dit werk zoals mijn spw3 en mijn kinder EHBO.

Ik heb een hoekhuis met een dichte tuin, buiten de tuin is een groot grasveld, aan de voorkant van het huis is een speeltuin met schommels en een draaimolen. In de buurt zijn verschillende scholen en speelplaatsen. Iets verderop is een kinderboerderij waar we (als het mooi weer is) naar toe kunnen lopen. Ik wil kinderen niet alleen laten spelen, maar ze ook iets bijleren en dan denk ik aan, huiswerk maken, leren lezen of schrijven, maar ook normen en waarde. Tuurlijk is er ook tijd voor ontspanning en leuke dingen doen, zoals buiten spelen, muziek maken, dansen, knutselen, koekjes bakken enz.

Momenteel vang ik vier jonge kinderen op in het gezin zelf. Daarnaast bied ik opvang, dag en nacht maar ook in het weekend, alles in overleg.

Als u meer over mij of mijn opvang wil weten dan hoor ik het graag! U kunt met mij in contact komen door een bericht naar Twinkle te sturen.

 

Inspectierapporten GGD van Gastouder Gea

Contact opnemen met deze gastouder?