Gea

Wijk: Lelystad, de Gelderse Hoek

Beschikbaarheid:
  • nog verschillende dagen beschikbaar
  • dagen en tijden in overleg
  • ook¬†weekend/avond!
LRK rapport gastouder Gea.
Omschrijving

Hallo lieve vaders en moeders,

Ik zal me even voorstellen: Ik ben Gea Swagerman ik ben 43 jaar oud en ik heb 3 geweldige zonen. Al een aantal jaren werk ik met veel plezier met kinderen, op de peuterspeelzaal, kinderdagverblijf maar ook op de buitenschoolse opvang.

En nu werk ik dus ook al een aantal jaar als gastouder. Ik werk als gastouder aan huis, dus bij de gezinnen thuis. Ik heb al de papieren die nodig zijn voor dit werk zoals mijn spw3 en mijn kinder EHBO.

Naast de opvang die ik in mijn eigen woning deed, werk ik nu ook al vijf jaar bij gezinnen thuis. Het gemak voor u dat ik naar uw huis kom, uw kinderen in hun eigen omgeving worden opgevangen.

Ik wil kinderen niet alleen laten spelen, maar ze ook iets bijleren en dan denk ik aan, huiswerk maken, leren lezen of schrijven, maar ook normen en waarden. Tuurlijk is er ook tijd voor ontspanning en leuke dingen doen, zoals buiten spelen, muziek maken, dansen, knutselen, koekjes bakken enz.

De opvang die ik bied is in overleg, overdag, avond, verschillende uren.

Als u meer over mij of mijn opvang wilt weten dan hoor ik het graag! U kunt met mij in contact komen door een bericht naar Twinkle te sturen.

 

Inspectierapporten GGD van Gastouder Gea

Contact opnemen met deze gastouder?