Maja

Wijk: Lelystad, Horst

Beschikbaarheid:
  • per direct plekjes vrij
  • opvang van maandag t/m vrijdag
  • van 07:00 tot 19:00
  • overige tijden in overleg
LRK rapport gastouder Maja.
Omschrijving
Maja

Beste ouders,

Mijn naam is Maja, ik ben getrouwd en heb drie prachtige kinderen.

Sinds 1998 ben ik werkzaam geweest binnen twee grote kinderopvangorganisaties als pedagogisch medewerker.
Ik heb ruime ervaring met het werken binnen de kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en de buitenschoolse opvang. Door veranderingen binnen de kinderopvang heb ik in juli 2017 besloten om aan de slag te gaan als gastouder.

Het werk binnen de kinderopvang heb ik altijd met veel liefde en toewijding gedaan.
Ik wilde mijn passie om met kinderen te werken niet opgeven en sinds augustus 2017 ben ik geregistreerd in het Landelijk Register en gestart als gastouder.

De gastouderopvang is kleinschalig, waardoor er volop aandacht is voor de verzorging en ontwikkeling van de kinderen. Ik richt mij voornamelijk op kinderen van 0 tot 4 jaar, maar ik heb ook 1 plekje vrij voor de buitenschoolse opvang.
Ik vind het belangrijk dat de kinderen veilig en geborgen zijn en zich gerespecteerd voelen. Ik houd een vaste dagstructuur/dagindeling aan.

Natuurlijk doen we ook leuke activiteiten, we gaan lekker naar buiten, zingen liedjes, maken muziek, lezen boekjes, spelen spelletjes en knutselen mooie werkjes. We besteden veel aandacht aan vieringen, zoals verjaardagen, Moederdag en Vaderdag, Sinterklaas en Kerst.
En er is volop speelgoed, knutsel en ontwikkelingsmateriaal aanwezig.

Ik werk met maand thema’s en een vaste weekplanning waar telkens weer andere leuke activiteiten aan bod komen.
Ook bied ik een stimulerings- en ontwikkelings- programma aan. Het programma richt zich op het stimuleren van de brede ontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar binnen de kinderopvang.
In het programma wordt aandacht besteed aan doelen op het gebied van cognitieve, sociaal emotionele, motorische- en zintuiglijke ontwikkeling.

Mocht uw interesse hebben en kennis met mij willen maken, dan kunt u reageren via deze website.Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen.

Hartengroetjes, Maja

Inspectierapport GGD van Gastouder Maja

 

 

 

Contact opnemen met deze gastouder?