Linda

Wijk: Lelystad, Griend

Beschikbaarheid:
Omschrijving
Linda

Hallo lieve ouders,

Mijn naam is Linda van Engelen, 37 jaar jong en mama van 2 kids, Jaimie van 9 jaar en Benjamin van 4 jaar. Samen met Jeroen wonen wij in de Griend.

Ik heb een opleiding gevolgd tot schoonheidsspecialiste, en ben daarna aan het werk gegaan in diverse drogisterijen en parfumerieën. Tevens heb ik de opleiding assistent drogist gedaan.

Maar toen onze eerste zoon geboren was, wilde ik graag thuis zijn en heb ik besloten om te gaan stoppen met werken. Ik ben een opleiding gaan volgen tot Gastouder. Uiteraard heb ik ook kinder-EHBO op zak, en volg ik 2x per jaar een herhalingscursus. Ik ben ingeschreven in het Landelijk Register, zodat U recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Momenteel heb ik plek voor kindjes vanaf 0 jaar op diverse dagen. (Eventueel ook BSO voor basisscholen ‘t Schrijverke, De Horizon & Driemaster)

Ik vind het heel belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn. Elk kind is nu eenmaal anders. We besteden aandacht aan de talenten van een kind, maar ook aan de vaardigheden die nog niet zo goed gaan. Uiteraard gebeurd dit op spelende wijze, zodat het ook leuk en gezellig blijft voor het kind en er geen druk op ligt. Ook zindelijkheidstraining hoort daarbij! Verder ben ik voorstander van lekker buiten spelen. Er zal hier minimaal 30 minuten per dag worden buiten gespeeld, afhankelijk van het weer natuurlijk, en van de kindjes… hebben ze echt geen zin, dan verzinnen we iets anders.

Ook besteden we aandacht aan de feestdagen, denk aan:

  • Kerst
  • Oud & Nieuw
  • Pasen
  • Valentijn
  • Moederdag
  • Vaderdag

Werktijden zijn van maa t/m vrij 7.30-18.00 uur. Overige tijden en dagen altijd mogelijk in overleg!!

Graag kom ik met U in contact, zodat we kunnen kennismaken en ik het een en ander over mijzelf en de opvang kan vertellen. Hopelijk tot snel!

Inspectierapport GGD van Gastouderopvang (B)Engeltjes

Fotoimpressie

Contact opnemen met deze gastouder?