Gabby “kinderkolder”

Wijk: Lelystad, Gondel

Beschikbaarheid:
Omschrijving
Gabby “kinderkolder”

Beste ouders,

Welkom bij het stukje over de gastouderopvang bij Kinderkolder.

Mijn naam is Gabby Wieten. Ik ben voor het 13de jaar gastouder. 4 Dagen in de week (ma t/m do) vang ik 5 gastkinderen op bij mij thuis in de Gondel. Alle gastkinderen komen altijd met veel plezier. We spelen, bouwen, lezen, knutselen en zingen samen. Uiteraard eten we ook fruit en een boterham en vaak doen de gastkinderen een middagslaapje. Bedjes, speelgoed, zandbak, alles is aanwezig. Ik werk met het VVE programma Kiki, dat de kinderen goed voorbereid op de basisschool.
Ik ben 43 jaar, getrouwd met Gert Jan en moeder van drie jongens (13 tot 18 jaar).
Met de bakfiets gaan we er regelmatig op uit bijv. naar de speeltuin en kinderboerderij. Doordat ik al 18 jaar moeder ben en 13 jaar gastouder heb ik veel ervaring met het opvoeden en begeleiden van kinderen, zo ook met kinderen met diabetes, astma, autisme, ADHD en ADD. Ik vind het erg leuk om met kleine kinderen te werken, zeker nu mijn eigen kinderen groter zijn.

Voor verdere informatie verwijs ik u graag naar mijn website  www.kinderkolder.nl

Indien u geïnteresseerd bent in nadere informatie over de opvang bij mij thuis en de opvangplaatsen die beschikbaar zijn, neemt u dan contact op met Twinkle.

Vriendelijke groet,
Gabby Wieten.

 

Inspectierapport GGD van Gastouderopvang Kinderkolder

Contact opnemen met deze gastouder?