Esther

Wijk: Lelystad, Kamp

Beschikbaarheid:
  • van maandag tot en met vrijdag
  • van 07:00 - 18:00 open
  • nog plekjes vrij
  • afwijkende tijden in overleg mogelijk
LRK rapport gastouder Esther.
Beste ouders,

Ik ben Esther erkend en geregistreerd Gastouder, in het bezit van een geldig MBO Diploma tot gastouder, ik heb een EHBO certificaat en een geldig VOG en ik sta geregistreerd bij het LRKP.

Ik heb plekjes vrij bij mij in de Gastouderopvang van maandag t/m vrijdag van 7 uur tot 18 uur voor kinderen van 0 tot 4 jaar in de Kamp in Lelystad. Ik ben een flexibele gastouder en er kan eventueel over de uren overlegd worden.

Mijn huis is kindvriendelijk gemaakt en goed gekeurd door de GGD. Wat bij mij als gastouder voorop staat is dat de kinderen zich veilig en vrij voelen, zichzelf kunnen zijn en dat er voldoende persoonlijke aandacht is voor de kinderen.

Op de opvang is aanwezig:
∙ 2 Ledikantjes voorzien van matrasje en dekentje. (camping bedje is ook aanwezig maar wordt alleen gebruikt als het noodzakelijk is.)
∙ Commode met aankleedkussen
∙ Kinderwandelwagen met wagenbak en als zit wagen te gebruiken + dekentje
∙ Duo kinderwagen met baby-¬nestje en dekentje
. Kinderstoel
∙ Baby¬Box met boxkleed voor de kleinsten
. Tafeltje met twee stoeltjes om te tekenen of te knutselen
∙ Buiten speel mogelijkheden: Glijbaan voor groot en klein kind, speelhuisje, driewieler en stepje

Kortom genoeg mogelijkheden om uw kindje te vermaken en veel plezier te laten hebben en eventueel hun rust momentje te geven. Ook zijn er nog voorleesboekjes aanwezig en zal er voorgelezen worden aan het einde van de dag voordat de kindjes weer worden opgehaald door mama of papa.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of kom vrijblijvend eens kijken!


Omschrijving
Esther

Lelystad – Kamp

Ik ben Esther erkend en geregistreerd Gastouder, in het bezit van een geldig MBO Diploma tot gastouder, ik heb een EHBO certificaat en een geldig VOG en ik sta geregistreerd bij het LRKP. Ik heb plekjes vrij bij mij in de Gastouderopvang…

Lees meer over Esther.

Contact opnemen met deze gastouder?