DIANA

Wijk: Lelystad, Stadseiland

Beschikbaarheid:
• per direct plekjes vrij
• opvang op meerdere dagen in de week
• van 07:00 tot 19:00
• overige tijden in overleg

LRK rapport gastouder Diana.
Hallo allemaal,
Mijn naam is Diana en ik ben 39 jaar. Ik woon met mijn partner en onze tweeling van 5 jaar oud in de mooie omgeving van Stadseiland in Lelystad. Voordat ik als gastouder ging werken heb ik 6 jaar mogen werken in de kinderopvang en ervaring opgedaan met het opvangen van kinderen in alle leeftijd fases.

Uw kindje staat bij mij centraal en wordt opgevangen in een huiselijke en sfeervolle omgeving. Ik vind het belangrijk dat uw kind zich prettig en veilig voelt bij ons. We hebben een zeer ruime woonkamer waar het heerlijk spelen is met al het speelgoed dat ik heb. Kijkend naar de leeftijd van uw kindje pas ik het speelgoed aanbod aan. Zo is er altijd uitdaging. Regelmatig zullen we ook aan tafel plaatsnemen om te knutselen.

Onze achter tuin is groot en biedt veel speel plezier. Hier kunnen de kinderen bijvoorbeeld fietsen en in de zandbak spelen. In de zomer zorg ik voor voldoende schaduw en lekker spelen met water! Altijd leuk.

Ik werk met thema’s, en daarbij komen allerlei activiteiten aan bod die de ontwikkeling van uw kindje ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan liedjes zingen en boekjes lezen. De dag is ingedeeld in herkenbare momenten voor uw kindje. Denk aan eten, slapen, spelen.

Met veel plezier nodigen wij uw uit om eens een kijkje te komen nemen. Neemt u gerust contact op.


Omschrijving
DIANA

Lelystad – Stadseiland

Hallo allemaal,

Mijn naam is Diana en ik ben 36 jaar. Ik woon met mijn partner en onze tweeling van 5 jaar oud in de mooie omgeving van Stadseiland in Lelystad.
Voordat ik als gastouder ging werken…

Lees meer over Diana.

Contact opnemen met deze gastouder?