Marcelle

Wijk: Lelystad waterwijk

Beschikbaarheid:
  • nog enkele plaatsen beschikbaar
  • werkdagen en -tijden in overleg
  • avond / weekend opvang in overleg mogelijk
 
Omschrijving
Marcelle
Bent u opzoek naar veilige en vertrouwde opvang voor uw kindjes? Uw kindje kan gezellig komen spelen bij gastouderopvang Kindersafari.
Gastouderopvang Kindersafari biedt kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 12 jaar oud. 


Uw kindje word liefdevol opgevangen in een veilige omgeving waarbij uw kindje zich volop kan ontwikkelen en zich uitleven met het vele speelgoed dat aanwezig is.

Mijn naam is Marcelle, samenwonend en moeder van 2 kindjes. Ik ben geregistreerd gastouder en afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 4. Ik heb veel ervaring opgedaan in mijn werk en stages binnen de kinderopvang.

Ik werk graag met jonge kinderen en bied ze een leerzame omgeving. Ik ben zeer gericht op het stimuleren van de ontwikkeling van het kind. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, gestimuleerd worden en zich geliefd voelen.

Als gastouder moet je een veilige basis betekenen voor het kind. Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk te praten met de kinderen en hen inspraak te geven.

Opvang van de kinderen vindt plaats bij mij thuis,  centraal gelegen in de waterwijk te Lelystad. Dichtbij basisscholen, peuterspeelzaal en grote speeltuinen.
Contact opnemen met deze gastouder?